Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g de setas secas variadas
- 250 g de agua caliente
Picada
- 1 ñora (sin tallo ni semillas)
- 15 g de almendras tostadas sin sal
- 15 g de avellanas tostadas
- 15 g de nueces peladas
- 1 diente de ajo
- 1 ramita de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
Fricandó
- 300 g de cebolla en cuartos
- 3 dientes de ajo
- 60 - 70 g de aceite de oliva
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 2 - 3 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 800 g de cola de rape (sin piel y con hueso), en 6 rodajas salpimentadas
- 100 g de oporto
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1070 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 23.1 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 16.2 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 467.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rape en salsa americana
1h
Lenguado al vapor con salsa de naranja a las finas hierbas
45min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45min
Alcachofa en su crema con gambas y jamón
1h
Merluza con gambas en salsa de puerros
30min
Rape al vapor con albahaca y tomates cherry
25 Min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50 Min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40min
Rape en salsa de almendras
30min
Suquet de pescado y gambones con ajo negro
30min
Rape al estilo de Lekeitio
40min
Rape con espárragos a la marinera
30min