Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla en cuartos
- 100 g de apio en trozos
- 25 - 30 g de almendras tostadas sin sal
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de agua
-
4
lomos de merluza frescos (aprox. 400 g)
of 4 lomos de merluza congelada (aprox. 400 g) - 200 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en medallones
- 8 gambones crudos enteros
- 6 - 8 dientes de ajo negro (aprox. 20 g)
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1279 kJ / 306 kcal
- Eiwitten
- 30.6 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 18.9 g
- Vezels
- 17.7 g
Alternatieve recepten
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40min
Allipebre de rape
45 Min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 Std. 10 Min
Guiso de sepia con patatas
1 godz.
Rape en salsa de almendras
30 Min
Rape con espárragos a la marinera
30 Min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 Min
Rape al oporto
50min
Zarzuela de pescados y mariscos
1 godz.
Albóndigas con sepia
1 Std. 20 Min
Arroz meloso con alcachofas y cigalas
1 Std. 10 Min