Compatibele versies
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de espárragos blancos frescos
- 1250 g de agua
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 ½ cucharadita de sal
- 12 huevos de codorniz
- 80 g de cebolleta en rodajas
- 1 diente de ajo
- 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 80 g de jamón curado en dados
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de harina
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 695 kJ / 166 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 7.18 g
- Vetten
- 10.56 g
- Vezels
- 3.13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Acelgas con patatas
45min
Cardo a la cerveza
25min
Pimientos de piquillo con ajos
15min
Acelgas con tomate
30min
Menestra de verduras al estilo de Navarra
1h
Papillote de pencas de acelga
30min
Tirabeques y judías verdes con aliño de anchoa y tomate
25min
Romanescu, gambones y almejas con salsa
1h 20min
Bacalao con berza y garbanzos
50min
Espárragos blancos frescos gratinados
1h
Borrajas con gambas
40min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min