Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 berenjenas con piel
- 6 pellizcos de sal
- 60 g de aceitunas negras sin hueso
- 20 g de alcaparras
- 250 g de cebolla en cuartos
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra y un chorrito para regar
- 250 g de tomate triturado en conserva
- 1 rodaballo limpio (aprox. 1500 g)
- 2 pellizcos de pimienta molida
- ½ cucharadita de orégano seco
- 60 g de vino blanco
- 4 ramilletes de tomates cherry
- 2 - 3 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2382 kJ / 570 kcal
- Eiwitten
- 74 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 25.6 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 1470.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza al cava
1sa
Dorada al orio con calabacines rellenos de champiñones y frutos secos
1sa
Lubina con verduritas crujientes y salsa agridulce
35 min
Bacalao fresco con espárragos y huevos poché
35 min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 dk
Brochetas de rape con vinagreta de pimientos y almendras
25 min
Lubinas de ración en papillote para dos
30 min
Rodaballo en papillote con espárragos
30 min
Rape con espárragos a la marinera
30 min
Bacalao con ajetes y pilpil
25 min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 min
Rodaballo con patatas panadera
40 min