Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 berenjenas con piel
- 6 pellizcos de sal
- 60 g de aceitunas negras sin hueso
- 20 g de alcaparras
- 250 g de cebolla en cuartos
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra y un chorrito para regar
- 250 g de tomate triturado en conserva
- 1 rodaballo limpio (aprox. 1500 g)
- 2 pellizcos de pimienta molida
- ½ cucharadita de orégano seco
- 60 g de vino blanco
- 4 ramilletes de tomates cherry
- 2 - 3 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2382 kJ / 570 kcal
- Eiwitten
- 74 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 25.6 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 1470.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25min
Lubina al vapor con salsa gribiche
40min
Lubina con pisto en salsa de puerro
50min
Pescadilla con langostinos en salsa
30min
Rodaballo con arroz y pimientos del piquillo
45min
Dorada a la plancha con crema de guisantes y tapenade
45min
Navajas con crema de verduras al aroma de cítricos
45min
Brochetas de rape con vinagreta de pimientos y almendras
25min
Rape con espárragos a la marinera
30min
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30min
Rodaballo con patatas panadera
40min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55min