Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1750 g de agua
- 2 lomos de bacalao en salazón remojado y desalado (aprox. 300 g)
- 2 cebolletas tiernas
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 - 2 cucharadas de vinagre de jerez
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Montaje
- 4 naranjas peladas (sin nada de piel blanca) y cortadas en rodajas
- 1 huevo duro
- 40 g de aceitunas negras sin hueso en rodajas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1659 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 20.81 g
- Koolhydraten
- 9.95 g
- Vetten
- 30.15 g
- Vezels
- 2.44 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmorejo
10min
Ensalada de bacalao con vinagreta de mango
20 Min
Ensalada templada de gulas y gambones
20 Min
Mazamorra cordobesa con salmón ahumado
15min
Salmorejo de espárragos
10min
Ajoblanco
5min
Salmorejo de mango con bastones de berenjena crujiente
50 Min
Salmorejo con pipirrana y caballa
15min
Piquillos rellenos y vinagreta de pimientos
10min
Vasitos de espárragos con salpicón
10min
Ensalada templada con pollo, uvas y pasas
15min
Ensalada de salmorejo, ventresca y pimiento
45 Min