Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1750 g de agua
- 2 lomos de bacalao en salazón remojado y desalado (aprox. 300 g)
- 2 cebolletas tiernas
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 - 2 cucharadas de vinagre de jerez
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Montaje
- 4 naranjas peladas (sin nada de piel blanca) y cortadas en rodajas
- 1 huevo duro (optioneel)
- 40 g de aceitunas negras sin hueso en rodajas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1659 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 20.81 g
- Koolhydraten
- 9.95 g
- Vetten
- 30.15 g
- Vezels
- 2.44 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de bacalao con vinagreta de mango
20min
Ensalada de arroz de remolacha con gulas
35 Min
Bol de sepia con ensalada de verano (sepia amb trempó)
15min
Ensalada de ahumados con vinagreta de alcaparras, mostaza y miel
20min
Cóctel de marisco y aguacate con salsa cóctel
10min
Ensalada de salmorejo, ventresca y pimiento
45 Min
Sepia con ensalada de verano (Sepia amb trempó)
15min
Ensalada de bacalao con aliño de mango
30 Min
Salmorejo con pipirrana y caballa
15min
Ensalada de patata con pulpo y vinagreta de encurtidos
45 Min
Cóctel de mariscos tropical
15min
Pulpo en salpicón
25 Min