Compatibele versies
Brochetas de rape con vinagreta de pimientos y almendras
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de pimiento rojo
- 30 g de cebolleta
- 1 cucharadita de perejil fresco picado
- 1 cucharadita de sal
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de vinagre
- 20 g de almendra molida
- 500 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en 16 trozos
- 16 pimientos de Padrón
- 8 tomates cherry
- sal para espolvorear
- 500 g de agua
- Voeding
- per 2 ración
- Calorieën
- 1290 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 21.5 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30 Min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 Min
Ensalada de bogavante en salpicón
50 min
Ensalada de bacalao con vinagreta de mango
20 Min
Rape al limón con anchoas
25 Min
Bacalao fresco con espárragos y huevos poché
35 min
Bacalao con ajetes y pilpil
25 Min
Ensalada verde con melón, aguacate y cigalas
20 Min
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45 Min
Ensalada templada de gulas y gambones
20 Min
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25 Min
Rape con espárragos a la marinera
30 Min