![Lentejas con boletus y morcilla a la plancha Lentejas con boletus y morcilla a la plancha](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EDBB76BC-E83D-4F54-B1B7-9E586766B9C9/Derivates/7eb1a3df-44a6-4c17-88a6-c858dac9612a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de lentejas castellanas secas
- 80 g de cebolla en trozos
- 1 puerro en rodajas aprox. 100 g (solo la parte blanca)
- 1 tomate maduro en cuartos (aprox. 120 g)
- 60 g de aceite de oliva
-
250
g de boletus congelados en trozos
of 30 g de boletus deshidratados, hidratados previamente en 220 g de agua caliente - 800 g de caldo
-
½
ramita de romero fresco
of 1 pellizco de romero seco - 1 pimienta de Cayena seca entera (opcional)
- 2 morcillas de cebolla peladas cortadas en 6 rodajas
- Voeding
- per 4 ración
- Calorieën
- 10610.8 kJ / 2538.5 kcal
- Eiwitten
- 125.1 g
- Koolhydraten
- 192.4 g
- Vetten
- 140.9 g
- Verzadigd vet
- 36.5 g
- Vezels
- 55.7 g
- Natrium
- 2422 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema fría de bacalao
3 godz. 10 min
Garbanzos thai con gambas, leche de coco y lemon grass
25 min
Guiso de judías con pesto de nuez (Cocción lenta)
16 godz. 30 min
Cintas de espárragos blancos y verdes con huevos y tapenade
30 min
Cocido montañés
14hod. 20min
Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao
1 godz.
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5 Std. 30 Min
Bacalao mechado con chorizo y alubias
30 min
Albóndigas de pavo y maíz en caldo de tomate
40 min
Lentejas con kale
30 min
Alcachofas confitadas con crema de queso Idiazábal
1 godz.
Lentejas con setas y morcilla
3h