Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de navajas
- 1 cucharada de sal
Crema de guisantes
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de cebolla en trozos
- 100 g de puerro en rodajas de 1 cm
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 500 g de guisantes congelados
- 500 g de agua
Navajas al vapor de albariño
- 4 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 - 3 dientes de ajo
- 100 g de vino blanco albariño
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 chorrito de zumo de limón (optioneel)
- 3 cucharaditas de huevas de mújol (para decorar)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 976 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 10.9 g
- Vetten
- 17.3 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de chirivía y manzana
30 Min
Alcachofas confitadas con crema de queso Idiazábal
1 Std.
Lentejas con boletus y morcilla a la plancha
2 Std. 50 Min
Alcachofa en su crema con gambas y jamón
1 Std.
Crema fría de bacalao
3h 10min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 Min
Mejillones con salsa de puerro y mostaza
50 min
Crema de coliflor con sorpresa
45 Min
Acelgas con patatas y mejillones al vapor
50 min
Rape en salsa de almendras
30 Min
Crema de boletus
1h 35 phút
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50 min