Compatibele versies
Magret de pato en papillote con salsa de naranja (Magret de canard en papillote, sauce à l'orange)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 magrets de pato (aprox. 350 g c/u)
- 3 dientes de ajo
- 15 g de jengibre fresco
- 4 naranjas (peladas sin nada de parte blanca)
- 3 cucharadas de miel
- 50 g de salsa de soja
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- ½ cucharadita de sal
- 200 g de agua
- 4 cucharadas de semillas de sésamo tostado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2109 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Magret de pato con salsa de soja y mirin (HESTAN CUE)
30 Min
Magret de pato con salsa de cerezas
45 Min
Perca gratinada en cama de verduras con huevas de trucha para dos
50min
Magrets de pato con peras
1 Std.
Magret de pato con salsa de soja y mirin
30 Min
Nems de confit de pato con salsa agridulce de higos
50min
Pierna de cordero a la mostaza y menta
2 Std. 30 Min
Vieiras a la plancha con mermelada de chile
25min
Cabrito lechal a la miel con batatas y puré de coliflor
1 Std.
Rape en salsa de turrón y de azafrán
30 Min
Magrets de pato con salsa de naranja y jengibre, puré de patata y judías verdes
1 Std. 10 Min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 Min