![Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/518F89D6-BB45-4AF5-B8C2-6BD7B3A09486/Derivates/581CDE4B-3BAD-4893-B859-388FAAC0E3C5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cocochas confitadas
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 1 guindilla fresca
- 6 cocochas de bacalao frescas desaladas
Escalivada
- 100 g de cebolla en trozos
- 100 g de berenjena en trozos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ tomate maduro
- ½ cucharadita de sal
- 600 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 939 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 6.79 g
- Koolhydraten
- 3.38 g
- Vetten
- 20.45 g
- Vezels
- 1.16 g
Alternatieve recepten
Foie de pato
33h
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5 godz. 45 min
Crema de queso manchego con tomatitos y aceituna negra
30 Min
Patatas rellenas de setas y foie con salsa de trufa
1 godz. 40 min
Flor de alcachofas confitadas con almejas en salsa verde
2h 20min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10 Min
Crema de boletus
1h 35min
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30 Min
Bombones de morcilla con puré de manzana
30 Min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1klst 10 min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 Min
Emulsión de patata con pulpo
50 min