Compatibele versies
Ajoblanco al tomate con ensalada de patata y cerezas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de almendra cruda sin piel
- 2 huevos duros
- 50 g de pimiento verde
- 50 g de pimiento amarillo
- 1 diente de ajo
- 270 g de agua
- 50 g de pan
- 250 g de tomate maduro por la mitad
- 10 g de vinagre de vino tinto
- ½ cucharadita de sal
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
Montaje
- 150 g de patatas cocidas en trozos pequeños
- ½ cebolla roja en juliana fina
- 12 aceitunas verdes sin hueso cortadas por la mitad
- 16 cerezas (deshuesadas) por la mitad
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1341 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 19.7 g
- Vetten
- 22.6 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 451.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mazamorra cordobesa con salmón ahumado
15min
Ajoblanco
5 min
Salmorejo con pipirrana y caballa
15min
Salmorejo de sandía con cubo de Rubik
30 min
Salmorejo de grana y oro
45 min
Ajoblanco de mango con arroz, aguacate y langostinos
40 min
Mazamorra cordobesa
10min
Salmorejo de maíz, tomate amarillo y azafrán de la Mancha con caviar de arenque y palomitas
2h 25min
Gazpacho de mango con huevo de codorniz, aguacate y lascas de salmón
30 min
Sopa fría cocktail
2h 5min
Gazpacho de manzanas, arándanos y cerezas
10min
Ajoblanco de avellana con compota de manzana y brocheta de sardina
30 min