Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de tomates maduros
- 500 g de cebolla en cuartos
- 500 g de cebolla roja en cuartos
- 1 - 2 dientes de ajo
- 60 - 70 g de zanahoria en trozos
- 50 g de aceite de oliva (y un poco más para la sartén)
- 1500 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en trozos (6-7 cm)
- 600 g de langostinos crudos sin pelar
- 1 pimienta de Cayena seca entera (optioneel)
- 2 nécoras (aprox. 200 g, partidas en 4-6 trozos)
- 40 - 50 g de coñac (aprox. ½ cubilete)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1186 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 41.7 g
- Koolhydraten
- 11.7 g
- Vetten
- 7.8 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Sopa de pescado donostiarra
1 Std.
Berberechos en salsa verde
1 Std.
Rape en salsa americana
1 Std.
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 Min
Alcachofa en su crema con gambas y jamón
1 Std.
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50 Min
Rape al oporto
50 Min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 Min
Rape en salsa de almendras
30 Min
Rape con espárragos a la marinera
30 Min
Rape al vapor con salsa verde
20min