Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de agua
- 3 patatas grandes lavadas con piel (300 g c/u) cortadas por la mitad a lo largo
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 6 dientes de ajo enteros sin pelar
- 350 g de níscalos limpios de tierra (cortados en trozos regulares)
- 2 cucharaditas de sal
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco picado (solo las hojas)
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 8 ramitas de romero fresco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1000 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chipirones a la marinera
25min
Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta
30 Min
Arroz negro de chipirones con verduras
1小时 20 分钟
Revuelto de setas para dos
10min
Guarnición de pimientos de Padrón
25min
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50 Min
Cigalas al ajillo
20 Min
Bacalao con berza y garbanzos
50 Min
Níscalos guisados
30 Min
Crespillos de borraja
30 Min
Sepietas y chipirones en caldo de alcaparras y aceitunas
35 Min
Pochas guisadas con pato
1h 10min