Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de zanahoria en trozos
- 200 g de cebolla en cuartos
- 5 - 6 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 30 g de mantequilla
- 20 g de harina
- 1 hoja de laurel seca
- 50 g de vino blanco seco
- 200 g de tomate frito
-
300
g de setas frescas variadas (si son grandes, cortadas en trozos)
of 120 - 130 g de setas secas variadas (previamente hidratadas y escurridas) - 1 cucharadita de sal
- 80 g de vino de Madeira
- 12 rebanadas de pan rústico tostado
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 566 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 3.1 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 429.2 mg
Alternatieve recepten
Tostadas con cangrejo y huevos de codorniz
45 Min
Pincho de cogollo de lechuga con pimiento caramelizado y pollo
2 Std. 40 Min
Gambones gratinados
30 Min
Tomates rellenos de queso de cabra, beicon y champiñones
1 Std.
Tartaletas de verduras con chistorra, morcilla y huevo de codorniz
1 Std. 10 Min
Montaditos de pimientos verdes rellenos de tortilla de patata
45 Min
Ensalada templada de lentejas con langostinos y aliño de kiwi
10 Min
Revuelto de cebolla confitada y morcilla
25 Min
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6h 20min
Patatas rellenas de setas y foie con salsa de trufa
1 godz. 40 min
Brochetas de tomates secos a la hierbabuena
1 Std. 15 Min
Ataditos de solomillo ibérico con salsa de frambuesas
40 Min