Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 lonchas de jamón serrano
- 400 g de judías verdes redondas frescas limpias, con los extremos cortados
- 12 ramitas de cebollino fresco
- 4 tomates maduros, cortados en cuartos (aprox. 500 g)
- 50 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 cucharadita de azúcar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 657 kJ / 157 kcal
- Eiwitten
- 9.07 g
- Koolhydraten
- 6.15 g
- Vetten
- 10.7 g
- Vezels
- 2.74 g
Alternatieve recepten
Menestra de verduras
40 min
Lubina al vapor con salsa gribiche
40 min
Manojos de judías verdes, patatas y mantequilla de tomillo
50 min
Verduras variadas marinadas
3h 40min
Judías verdes al vapor con pollo en salsa y cacahuetes
25min
Timbal de escalivada con patatas (Cataluña)
1 godz.
Verduras de primavera al vapor con aliño de tahini
50 min
Lentejas con foie escabechado
33 godz. 30 min
Guarnición de verduras con hierbas provenzales
1 godz.
Patatas bravas en tempura
1h 10min
Salteado de arroz con verduras y tortilla
50 min
Mejillones con patatas fritas (Moules frites)
30 min