Compatibele versies
Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de cebolla en trozos
- 80 g de mantequilla
- 600 g de peras conferencia (peladas, sin semillas y troceadas)
- 2 vainas de vainilla (abiertas por la mitad longitudinalmente y raspadas)
- 100 g de vino Pedro Ximénez
- 2000 g de sal gorda
- 2 magrets de pato
- 500 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1389 kJ / 332 kcal
- Eiwitten
- 27.32 g
- Koolhydraten
- 12.56 g
- Vetten
- 19.2 g
- Vezels
- 3.19 g
Alternatieve recepten
Lubina con salsa de trufa
40min
Timbales de salmón con salsa holandesa
45min
Rodaballo al vapor con uvas
30min
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25min
Magret de pato con salsa de soja y mirin (HESTAN CUE)
30min
Magret de pato con salsa de cerezas
45min
Magrets de pato con peras
1h
Magret de pato con salsa de soja y mirin
30min
Vieiras a la plancha con mermelada de chile
25min
Steak tartare
30min
Rape al oporto
50min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55min