Compatibele versies
Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de cebolla en trozos
- 80 g de mantequilla
- 600 g de peras conferencia (peladas, sin semillas y troceadas)
- 2 vainas de vainilla (abiertas por la mitad longitudinalmente y raspadas)
- 100 g de vino Pedro Ximénez
- 2000 g de sal gorda
- 2 magrets de pato
- 500 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1389 kJ / 332 kcal
- Eiwitten
- 27.32 g
- Koolhydraten
- 12.56 g
- Vetten
- 19.2 g
- Vezels
- 3.19 g
Alternatieve recepten
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1h
Ensalada de magret de pato con vinagreta de balsámico y arándanos (Al vacío)
1h 35min
Steak tartare
30min
Blinis con tartar de salmón
1h 20min
Crema de boletus
1h 35min
Magret de pato en papillote con salsa de naranja (Magret de canard en papillote, sauce à l'orange)
2h 15min
Rape al oporto
50 min
Magret de pato con salsa de cerezas
45 min
Suquet de pescado y gambones con ajo negro
30min
Carpaccio de vieiras con aceite a la vainilla
1h 10min
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48 godz.
Rape al estilo de Lekeitio
40min