Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g de aceite de oliva
- 3 puerros en rodajas (solo la parte blanca, aprox. 250 g)
- 600 g de agua
-
1
pastilla de caldo de ave
of 2 cucharadas de caldo de carne casero - 500 g de patatas en trozos
- 300 g de ramilletes de coliflor
- 1 tomate (aprox. 150 g)
- 100 - 200 g de beicon en lonchas cortadas en tiras
- 100 g de queso cremoso (tipo Philadelphia®)
- 2 pellizcos de pimienta molida
- ¼ cucharadita de nuez moscada molida
- 1 rebanada de pan de molde sin corteza
Montaje
- 1 sobre de caramelos Peta Zetas®
- 8 ramitas de eneldo fresco (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 886 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 6.77 g
- Koolhydraten
- 16.77 g
- Vetten
- 13.07 g
- Vezels
- 3.18 g
Alternatieve recepten
Crema de espárragos blancos
25min
Crema de coliflor y garbanzos
40 Min
Crema de calabaza con curry
35min
Crema de champiñones
20min
Crema de calabaza y coliflor al tomillo
45min
Crema de calabaza con queso azul
30min
Crema de puerros y pera con jamón
40 Min
Crema de calabacín y aguacate
30min
Crema Dubarry (de coliflor)
50min
Vichyssoise de espárragos
30min
Crema verde con brócoli, puerro y patata
30min
Sopa de endibia y manzana con brocheta de tofu
30min