Compatibele versies
Huevos de codorniz y espárragos con salsa de mostaza
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de mantequilla en trozos
- 350 g de agua
- 15 g de zumo de limón
- 3 yemas de huevo
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 cucharadita de mostaza
- 12 huevos de codorniz
- 12 - 24 espárragos verdes pequeños (ver sugerencia)
- 300 g de cubitos de hielo para preparar un baño maría
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 815 kJ / 195 kcal
- Eiwitten
- 2.75 g
- Koolhydraten
- 0.36 g
- Vetten
- 20.25 g
- Vezels
- 0.19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Huevos de codorniz en champiñón sobre salsa duxelles
30min
Timbales de salmón con salsa holandesa
45 Min
Dátiles rellenos de queso con granada y naranja
45 Min
Dip de queso y nueces con granada
5 min
Espumoso de cava con frutos rojos
4h 50min
Gazpacho de maíz con guarnición de falso ceviche
10 Min
Chips con puerro y gambas
25min
Ensalada con helado de queso roquefort y vinagreta de nueces
6 Std. 15 Min
Bocaditos de zanahoria con crema de mozzarella
1h 40 min
Blinis de espelta con puré de aguacate y hummus de remolacha
30min
Cheesecake de roquefort y beicon en tarritos
15 Min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 min