Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 300 g de harina de trigo
- 3 huevos (180 g)
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
Relleno de requesón y preparación de los ravioli
- 100 g de queso parmesano en trozos (2-3 cm)
- 100 g de queso mascarpone
- 250 g de requesón (escurrido)
- 2 cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- harina para espolvorear
Salsa de berenjena
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 ramita de tomillo fresco (solo las hojas)
- 5 tallos de cebollino
- 500 g de berenjena en dados (1-2 cm)
- 200 g de tomate en dados (2-3 cm)
- 2 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas, reserve unas hojas para servir)
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2258 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 23.51 g
- Koolhydraten
- 41.21 g
- Vetten
- 31.26 g
- Vezels
- 4.11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con alcachofas y huevas ahumadas
25min
Pizza de salami con borde de queso
1h 50min
Hojaldres con berenjena
40min
Hamburguesas de bacalao a la cúrcuma con mojo de cilantro
45min
Calzone vegetariano
1h 50min
Pappardelle con rúcula y requesón
1h
Pasta "alla Norma"
50min
Pizza blanca con rúcula
1h 30min
Pizza con tomate y mozzarella frescos
1h 45min
Pizza cuatro estaciones
1h 30min
Pizza caprichosa
2h 40min
Tallarines con calabaza
1h 10min