Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 300 g de harina de trigo
- 3 huevos (180 g)
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
Relleno de requesón y preparación de los ravioli
- 100 g de queso parmesano en trozos (2-3 cm)
- 100 g de queso mascarpone
- 250 g de requesón (escurrido)
- 2 cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- harina para espolvorear
Salsa de berenjena
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 ramita de tomillo fresco (solo las hojas)
- 5 tallos de cebollino
- 500 g de berenjena en dados (1-2 cm)
- 200 g de tomate en dados (2-3 cm)
- 2 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas, reserve unas hojas para servir)
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2258 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 23.51 g
- Koolhydraten
- 41.21 g
- Vetten
- 31.26 g
- Vezels
- 4.11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne alla puttanesca
20min
Empanadillas de vigilia
40 min
Tallarines al salmón con vodka
20min
Raviolis con salsa de calabacín
30 min
Pasta "alla Norma"
50 min
Hamburguesas de bacalao a la cúrcuma con mojo de cilantro
45 min
Pappardelle con ragú de cordero
45 min
Lasaña al pesto con patatas y judías verdes
1h 30min
Verduras gratinadas con salsa de queso azul
1h 30min
Frittata de verduras de primavera con hierbas aromáticas
30 min
Empanadillas de hojaldre vegetarianas
1sa
Pappardelle con rúcula y requesón
1sa