Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 - 400 g de berenjenas con piel, en trozos
- 500 - 600 g de tomates pera en cuartos
- 1 - 2 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de cebolla roja en cuartos
- 100 g de apio en trozos de 2 cm
- 1 - 2 cucharaditas de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 20 - 25 g de vinagre de vino tinto
- 10 g de azúcar
- 50 g de alcaparras
- 70 - 80 g de aceitunas verdes sin hueso
- 24 rebanadas de pan de chapata
- 2 cucharadas de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 268 kJ / 64 kcal
- Eiwitten
- 1.35 g
- Koolhydraten
- 7.55 g
- Vetten
- 3.15 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Ensalada tabulé
1h 20min
Vinagreta de mostaza y eneldo
5 min
Moussaka griega
1 Std. 5 Min
Curry madrás - Subcontinente indio
15min
Crostini con quesos y tomates secos
20 Min
Bruschetta de aceitunas
5 min
Aperitivo de Piamonte
25 Min
Cuscús con albaricoques, avellanas y queso feta con verduras
1h 15 min
Ensalada tabulé con atún en conserva
50 Min
Ensalada caprese con aceite de albahaca
10 min
Ensalada tabulé de quinoa
25 Min
Ensalada coleslaw con huevo y lechuga
10 min