Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 - 400 g de berenjenas con piel, en trozos
- 500 - 600 g de tomates pera en cuartos
- 1 - 2 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de cebolla roja en cuartos
- 100 g de apio en trozos de 2 cm
- 1 - 2 cucharaditas de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 20 - 25 g de vinagre de vino tinto
- 10 g de azúcar
- 50 g de alcaparras
- 70 - 80 g de aceitunas verdes sin hueso
- 24 rebanadas de pan de chapata
- 2 cucharadas de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 268 kJ / 64 kcal
- Eiwitten
- 1.35 g
- Koolhydraten
- 7.55 g
- Vetten
- 3.15 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Pesto
10 min
Ensalada tabulé
1 godz. 20 min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Pesto de tomates secos
5 menit
Concentrado de caldo de verduras
45 Min
Paté libanés de berenjena (Baba ganoush)
1j 15 menit
Hinojo con tomates y aceitunas
45 Min
Bruschetta de aceitunas
5 menit
Aperitivo de Piamonte
25 menit
Galletas de queso con chutney de pimientos al whisky
2h
Bruschetta de judías blancas y alcaparras
5 menit
Baharat turco - Oriente Próximo
15 dk