Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 - 400 g de lomo de salmón fresco sin piel ni espinas (calidad de sushi) congelado un mínimo de 48 horas y cortado en dados de 1 cm
- 6 pellizcos de sal
- 4 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 8 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
- 4 tiras de piel de lima (solo la parte verde)
- 100 g de cubitos de hielo
- 60 g de zumo de limón
- 30 g de zumo de lima
- 1 diente de ajo
- 1 trozo de jengibre fresco de aprox. 2 cm
- 1 ramillete de cilantro fresco (reserve 12 hojas para decorar)
- 30 g de aceite de sésamo tostado
- 200 g de cebolla roja en trozos
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 200 g de maíz en conserva
- ½ - 1 cucharadita de tabasco verde
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 225 kJ / 54 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 3.2 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Pesto
10 min
Steak tartare
30 min
Causa limeña
1 godz. 10 min
Causa limeña de atún
1 Std. 20 Min
Tataki de atún
30 min
Ceviche de pulpo
10 min
Tartar de buey
10 min
Tiradito de lubina nikkei
15 min
Tartar thai de salmón
45 min
Ceviche de corvina
2 Std. 40 Min
Tiradito de lubina
15 min
Ceviche peruano
1h 15min