Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Para gratinar
- 30 g de queso parmesano rallado
- 30 g de almendra molida
- 30 g de pan rallado
Setas
- 2 dientes de ajo
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de setas frescas (boletus, champiñón portobello, chantarella, etc.), en trozos
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Puré de patatas
- 600 g de patatas harinosas (de piel roja), en trozos pequeños
- 300 g de leche entera
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta molida
- 30 g de mantequilla
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1272 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 10.01 g
- Koolhydraten
- 22.46 g
- Vetten
- 19.37 g
- Vezels
- 3.84 g
Alternatieve recepten
Berenjenas a la parmesana
1h
Costrada de espinacas y queso feta
1h
Puerros gratinados con bechamel de soja
1h 15 min
Albóndigas de alcachofas
2h
Quiche de queso azul
1h
Lasaña de calabacín y champiñones con queso de cabra
50min
Crujientes de espinacas con roquefort
25 min
Quiche de espinacas y feta con pasta filo
45min
Empanada de alcachofas
1h
Canelones de verdura y mascarpone
1h
Empanada griega de espinacas (spanakopita)
1h 20 min
Risotto con boletus
30min