Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
cebolla en trozos
of 1 puerro (solo la parte blanca) en rodajas - 1 zanahoria pelada partida en 2-3 trozos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 6 - 8 hojas de escarola (las hojas exteriores más oscuras) limpias y troceadas
- 1 patata en trozos
-
500
g de caldo de verduras
of 500 g de agua con una pastilla de caldo - 1 pellizco de pimienta molida
- 18 - 24 dados de queso feta
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1078 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 21.5 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Crema de alcachofas
45min
Crema de hinojo
30 Min
Crema de champiñones
20 Min
Crema bretona (de judías blancas)
30 Min
Crema de apio
40min
Crema de lechuga
40min
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Vichyssoise de apio
40min
Crema de apionabo y manzana con mejillón en escabeche
45min
Sopa fría de manzana y puerro
2 godz. 40 min
Crema de acelgas y piñones
45min
Crema de cebolla con cerveza
1h 10 min