Compatibele versies
Tagliatelle de espárragos verdes con parmesano y trufa
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Aceite de tartufo (trufa)
- 10 g de trufa negra fresca
- 200 g de aceite de oliva virgen extra (variedad arbequina)
Tagliatelle de espárragos verdes
- 1 manojo de espárragos verdes gordos
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 30 g de queso parmesano rallado
- 1 trufa negra fresca
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 907 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 7.59 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 19.21 g
- Vezels
- 2.12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12h 30 min
Alcachofas confitadas con crema de queso Idiazábal
1 Std.
Hojaldres con berenjena
40 Min
Cintas de espárragos blancos y verdes con huevos y tapenade
30min
Espárragos, arroz al parmesano y sabayón de limón
1 Std.
Huevos en cocotte con espinacas, queso, salmón y aguacate
25min
Alcachofas a la romana
50 Min
Espaguetis de batata con pesto de hierbas
40 Min
Endibias gratinadas
40 Min
Huevos poché con salsa de salmón ahumado y aguacate
30min
Tirabeques crujientes y picantes
15 Min
Alcachofas en salsa verde con berberechos
40 Min