Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla en trozos
- 4 dientes de ajo
- 10 g de jengibre fresco (en láminas finas)
- 1 chile rojo fresco (sin semillas)
- 140 g de tomate maduro en cuartos
- 5 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 5 ramitas de cilantro fresco (solo las hojas, reserve algunas para decorar)
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de zumo de limón
-
1
limón en salmuera (en octavos)
of 8 - 10 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla) - 1 cucharadita de comino en grano
- 600 g de dorada en 4 trozos
- 100 g de pimiento verde (en dados de 1 cm)
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 1 cucharadita de sal
- 20 aceitunas negras sin hueso
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1582 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Bacalao Club Ranero
1 Std.
Ensalada marroquí de berenjenas (zaalouk)
55min
Cuscús marroquí
1 Std.
Tayín de bacalao (Marruecos)
30 Min
Marmitako de caballa
50 Min
Bollitori
40 Min
Bacalao mozárabe
50 Min
Trucha con ensalada de lentejas y naranja
1 Std. 30 Min
Pak choi al vapor con aliño de soja y sésamo
15min
Sopa harira con pollo
1 godz. 25 min
Curry vietnamita de pescado
45 Min
Pollo al estilo marroquí con cuscús (Melilla)
30 Min