Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
- 10 g de menta fresca
- 6 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 1500 g de caldo de pescado
- 2 cucharaditas de sal
- 6 huevos (envueltos en film transparente)
- 1000 g de bacalao en salazón remojado y desalado en trozos de aprox. 150 g (ver sugerencia)
- pan en rebanadas para servir
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 789 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 1236 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de ajo con pescado
45min
Sopa de tomate
1h
Sopa de pollo y cebada con verduras
1h 30min
Menú: Bullabesa
1 godz. 5 min
Lentejas verdinas estofadas con verduras a la cúrcuma
8 Std. 40 Min
Sopa de judías rojas
35 Min
Sopa de tomate
30min
Cabrito en adobo
1h 10min
Sopa de pan y tomate. Tortilla de espinacas y Ratatouille al vapor.
1 godz. 5 min
Vieiras sobre lecho de puerro (Noix de Saint-Jacques sur lit de poireau)
35 Min
Crema de maíz con guisantes frescos
45min
Crema de espárragos y gambas
30min