Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 40 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para servir)
- 40 g de chalotas
- 1 diente de ajo
- 130 de pimiento rojo en trozos
- ½ ramita de romero fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 250 g de berenjenas en dados de 2 cm
- 150 g de tomates pera maduros en dados de 2 cm
- 2 cucharaditas de sal
- 300 g de pasta corta seca (farfalle, macarrón, tiburón, etc.)
- 100 g de vino blanco
- 250 g de filete de pez espada en dados de 2 cm
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1229 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 13.46 g
- Koolhydraten
- 39.56 g
- Vetten
- 9.09 g
- Vezels
- 4.29 g
Alternatieve recepten
Calamares con pisto
45 Min
Berenjenas al ajillo
50 Min
Champiñones con jamón y gambas
20min
Salteado de champiñones y calabacín con jamón
20min
Macarrones con pez espada y berenjenas al romero
30 Min
Caballa con pisto de calabacín
30 Min
Sepia con ratatouille
1 Std.
Coditos con acelgas y aceitunas
30 Min
Bacalao mozárabe
50 Min
Pisto de berenjenas con arroz y salsa de yogur
40 Min
Pasta con salsa de hinojo al limón
30 Min
Cuscús con vegetales
15min