Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de chalota
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de espárragos verdes finos
- 130 g de panceta fresca de cerdo sijn corteza, cortada en dados (5 mm)
- 1 ½ cucharadita de sal
- 800 g de agua
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 350 g de pasta corta seca tipo farfalle (tiempo de cocción 10 min) de buena calidad
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1987 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 68.2 g
- Vetten
- 15.8 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Cazuela de cordero y arroz con berenjenas
50 min
Tallarines con calabaza
1h 10 min
Macarrones con salsa de setas
20 min
Tallarines con salsa de maíz a la vainilla y vieiras
45 min
Pasta con chipirones y setas al ajillo
25 min
Tagliatelle con boletus
1h
Blanqueta de salmón con judías blancas al aroma de lemon grass
30 min
Tagliatelle con salsa de boletus
2h 30 min
Garbanzos encebollados
40 min
Tortiglioni con salchichas y setas
35 min
Conchas con tomate fresco y queso de cabra
35 min
Pasta con champiñones y nata
30 min