Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de cebolla roja cortada en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 1 ½ cucharadita de sal
- 1 cucharadita de comino en grano
- 800 g de agua
- 400 g de judías rojas cocidas (en conserva), lavadas y escurridas
- 4 huevos
- 200 g de arroz de grano largo
- 10 ramitas de cilantro fresco picado
- 1 lima
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1747 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 12.94 g
- Koolhydraten
- 50.06 g
- Vetten
- 18.44 g
- Vezels
- 5.83 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de pasta y judías pintas
40 Min
Macarrones con criollos y espinacas
30 Min
Guiso de judías rojas con pollo y batata
45 Min
Garbanzos con arroz
35min
Guiso de judías pintas con arroz
40 Min
Alubias con tomate y cúrcuma
30 Min
Pasta con judías blancas
40 Min
Judías al horno con verduras
30 Min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45 Min
Pescado estilo indio con salsa de yogur, patatas y verdura
1 Std.
Guiso de lentejas y alubias con verduras
45 Min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 Min