Compatibele versies
Blanqueta de salmón con judías blancas al aroma de lemon grass
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de lomo de salmón fresco sin piel
- 1 cucharadita de sal
- 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 2 cucharadas de aceite de oliva
- 300 g de caldo de pescado
- 150 g de leche de coco
- 1 tallo de lemon grass fresco cortado en rodajas
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 1 cucharada de cilantro fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1801 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 36.4 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentejas al curry con pollo y manzana
40 min
Garbanzos con rape y crujiente de cecina
50 min
Lentejas con calamares
2 Std. 50 Min
Crema de garbanzos con lascas de bacalao
30 min
Garbanzos thai con gambas, leche de coco y lemon grass
25 min
Huevos con judías rojas y arroz
40 min
Bacalao mechado con chorizo y alubias
30 min
Guiso de verduras con caballa
30 min
Sopa de cilantro, bacalao y huevos
30 min
Blanqueta de salmón con judías blancas al aroma de lemon grass
30 min
Bacalao con salsa de mango
30 min
Salmón con crema de hojas de acelga
30 min