Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de chirlas frescas (remojadas previamente 30 minutos en agua templada con sal)
- 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas limpias y secas)
- 20 g de aceite de oliva
- 30 g de chalota
- 1 diente de ajo
- 500 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de tomates cherry cortados en dos
- 15 g de piñones (opcional)
- 1 pellizco de pimienta molida
- 300 g de pasta corta seca (farfale)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1879 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 65.2 g
- Vetten
- 10.4 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Espaguetis con mejillones y chirlas
1h
Ensalada de garbanzos con bacalao y encurtidos
30min
Espaguetis negros con fricasé de alcachofa
20 min
Bonito en salsa de sobrasada y tomatitos
30min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40min
Bol de ensalada niçoise con entrecot
45min
Espaguetis con espárragos, tomates y langostinos para dos
30min
Espaguetis con setas, alcachofas y carabineros
1h
Espaguetis negros con gambas agridulces
30min
Pasta con mejillones
1 godz. 5 min
Espaguetis a la carbonara
25 min
Bacalao a la catalana con pasas y piñones
45min