Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de chirlas frescas (remojadas previamente 30 minutos en agua templada con sal)
- 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas limpias y secas)
- 20 g de aceite de oliva
- 30 g de chalota
- 1 diente de ajo
- 500 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de tomates cherry cortados en dos
- 15 g de piñones (opcional)
- 1 pellizco de pimienta molida
- 300 g de pasta corta seca (farfale)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1879 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 65.2 g
- Vetten
- 10.4 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne alla puttanesca
20 Min
Espagueti a la vóngole
1 Std. 40 Min
Espaguetis a la amatriciana
25 分钟
Pasta con salmón ahumado y gambas para dos
30min
Tallarines con berberechos en salsa de vino rosado
1 Std.
Tortellini niçoise
35min
Espaguetis con gambones a la pimienta
30min
Espaguetis con mejillones y chirlas
1 Std.
Ensalada templada de garbanzos, pimientos rojos y pollo
25 分钟
Ensalada de judías blancas con berberechos
2 Std. 20 Min
Bol de pasta multivegetales con salmón y salsa de cacahuetes
35min
Espaguetis con pimientos
1 Std.