Compatibele versies
Judías blancas con confit de pato (Cassoulet au confit de canard)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lata de confit de pato (2 muslos)
- 200 g de cebolla en cuartos
- 130 g de zanahoria (en trozos de 3-4 cm)
- 300 g de beicon entreverado, curado y ahumado (en 4 trozos)
- 200 g de tomate troceado en conserva
- 1 bouquet garni (atadillo de hierbas: laurel, perejil, tomillo, etc.)
- 2 dientes de ajo
- 1 clavo
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 400 g de agua
- 2 butifarras (pinche la piel con un tenedor) (350-400 g)
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) (aclaradas y escurridas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3084 kJ / 738 kcal
- Eiwitten
- 65.67 g
- Koolhydraten
- 28.7 g
- Vetten
- 40.06 g
- Vezels
- 6.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentejas con costillas adobadas y verduras
2h 50min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1ωρ.
Ossobuco a la milanesa
1ωρ. 10 λεπτ.
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50 λεπτ.
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 Min
Menú: Bullabesa
1h 5min
Cazuelitas de pilotetes de San Esteban
1ωρ. 10 λεπτ.
Rape con espárragos a la marinera
30 λεπτ.
Rape y gambones con patatas al ajillo
45min
Suquet de pescado y gambones con ajo negro
30 λεπτ.
Rape al estilo de Lekeitio
40 Min
Albóndigas con sepia
1ωρ. 20 λεπτ.