![Cuscús con chipirones Cuscús con chipirones](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B460C53E-AA56-4266-A7B0-18D3D9AAC263/Derivates/620BE1DE-5A30-473D-926B-396B0A924E9B.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cuscús
- 250 g de cuscús
- 250 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
Chipirones
- 300 g de cebolla cortada en cuartos
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 1000 g de chipirones enteros frescos limpios
- 70 g de vino de Oporto
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1591 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 29.14 g
- Koolhydraten
- 34.86 g
- Vetten
- 13.84 g
- Vezels
- 2.98 g
Alternatieve recepten
Bacalao en salsa verde
30min
Albóndigas caseras al curry con cuscús
1h 20min
Chipirones a la marinera
25 menit
Hamburguesas de atún
3 Std. 40 Min
Albóndigas de merluza en salsa de vino blanco
1j
Pasta integral con salmón, espárragos, edamame y salsa de aguacate
35min
Bacalao, patatas y huevos con gratinado de pimientos
1j
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55 Min
Gratinado de bacalao y bechamel
50min
Fideuá con caballa
30min
Arroz con cebolla y bacalao para dos
35min
Fideuá negra de calamares
45min