Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 huevo
- 25 - 30 g de pan rallado
- ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
-
1
cucharadita de mejorana seca
of 1 cucharadita de hierbas provenzales secas - 1000 g de lomos de merluza frescos sin piel ni espinas, en trozos
- 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 20 g de harina
- 250 g de agua
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 2 yemas de huevo
- 40 g de zumo de limón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1231 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 32.9 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 15.2 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salchichas de pollo con parmesano
30 menit
Albóndigas de pavo con salsa cremosa
45 Min
Fingers de pescado al horno con salsa de calabaza
40 Min
Nuggets de pavo y yogur
40 Min
Albóndigas al vapor con tomate fresco al romero
40 Min
Albóndigas de pollo y calabacín sobre juliana de verduras
40 Min
Rollitos de lenguado con piperrada
30 menit
Nuggets de coliflor
30 menit
Hamburguesas de bacalao
30 menit
Filetes rusos de salmón rellenos de gruyère al horno con ensalada
1h 5 min
Hamburguesas de salmón y hierbas con fingers de calabacín
35 Min
Albóndigas de merluza en salsa de vino blanco
1j