Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla
- 1 pimienta de Cayena seca entera
- 1 ramita de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 50 g de pimiento rojo
- 50 g de puerro
- 50 g de aceite de oliva (y 2 cucharadas más para freír)
- 1 - 2 chorizos criollos en rodajas
- 25 g de vino blanco
-
350
g de salsa de tomate
of 350 g de tomate frito - 1 pellizco de sal (y algo más para cocer la pasta)
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 350 g de macarrones
- 300 g de hojas de espinaca frescas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1834 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 16.66 g
- Koolhydraten
- 47.48 g
- Vetten
- 20.24 g
- Vezels
- 6.78 g
Alternatieve recepten
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 min
Arroz a la zamorana
45 min
Potaje de garbanzos, manitas de cerdo y berza
40 min
Gazpacho en ensalada con pollo asado
10 min
Espaguetis integrales con pollo y verdura
25 min
Guiso de alubias blancas con acelgas y maíz
45 min
Macarrones all'arrabiata para uno
20 min
Empanada de raxo
2 Std. 30 Min
Ensalada de patata y verduras con pollo
1 Std. 15 Min
Macarrones y pollo con salsa barbacoa
40 min
Judías blancas a la toscana
35 min
Macarrones con carne picada y queso manchego
45 min