Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucharadita de granos de pimienta negra
- 2 cucharaditas de semillas de comino
- 2 cucharaditas de semillas de cilantro
- 1 cucharadita de sal
- 350 g de zanahoria en trozos (2-3 cm)
- 70 g de aceite de oliva
- 400 g de carne de cordero en trozos, sin nervios (de 2-3 cm)
- 500 g de cebolla en juliana
- 1 cabeza de ajos (cortada transversalmente por la mitad)
- 750 g de caldo de verduras
- 250 g de arroz vaporizado
- 2 cucharadas de pasas sin semillas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1787 kJ / 427 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 44.4 g
- Vetten
- 21.3 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado de ternera con alcachofas para dos
55 min
Carrilleras con arroz al aroma de jerez
1 godz.
Lentejas con cerdo al garam masala
2h 45 min
Arroz con pollo en adobo y judías verdes
12 Std. 45 Min
Solomillo de cerdo con arroz, judías y brócoli
30 min
Estofado de ventresca de bonito
40 min
Estofado de cerdo con apio
1 godz. 10 min
Pilaf de arroz con pavo y puerro
30 min
Ternera con cebollitas, orejones y ciruelas
1 godz.
Guiso primaveral de cordero (Navarin d'agneau Printanier)
1 Std. 20 Min
Pisto de berenjenas con arroz y salsa de yogur
40 min
Risotto de queso azul y espinacas
20 min