![Corvina con ratatouille Corvina con ratatouille](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F4810762-BB58-454E-9D43-1C1967FF4926/Derivates/33637F30-CA7A-4A83-938D-94A384BB22ED.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Corvina
- 3 rodajas de limón
- 1 ramita de perejil fresco
- 1 corvina (de 1 kg aprox.) limpia, sin cabeza ni cola, salpimentada
Ratatouille
- 300 g de berenjenas en rodajas de 2 cm
- 2 cucharaditas de sal
- 60 g de aceite de oliva
- 1 cebolla (100-120 g) en octavos
- 100 - 120 g de pimiento rojo en trozos de 2x2 cm
- 100 - 120 g de pimiento verde en trozos de 2x2 cm
- 300 g de tomates pera en cuartos
- 300 g de calabacín con piel y en dados
- 1 cucharadita de azúcar
- ½ cucharadita de orégano seco
- 1 pellizco de tomillo seco
- 1 pellizco de romero seco desmenuzado
- 1 chorrito de vinagre
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 911 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 12.2 g
- Vetten
- 15.9 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Corvina a la roteña
45 Min
Merluza rellena con ajada de gambas
40 Min
Lubina con verduritas crujientes y salsa agridulce
35 Min
Pescadilla con langostinos en salsa
30 Min
Pescadilla al vapor con espinacas y salsa
30 Min
Bacalao fresco con ajada
30 Min
Dorada a la catalana
30 Min
Lubinas de ración en papillote para dos
30 Min
Merluza al vapor de almejas
30 Min
Merluza a la gallega
40 Min
Filetes de trucha en papillote
30 Min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 Min