Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de zanahoria en juliana
- 70 g de tallos de apio en rodajas
- 4 filetes de trucha con piel salpimentados
- 1 cucharadita de albahaca seca
- 60 g de cebolleta (corte el tallo verde en aros)
- 80 g de vino blanco
- 20 g de zumo de limón
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 40 g de zanahoria cortadas en juliana
- 50 g de tallos de apio cortados en rodajas
- 20 g de mantequilla
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida
- 250 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1130 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 23.3 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 17.6 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmón con salsa de champiñones y patatas
50 min
Emperador en piperrada
30min
Filetes de trucha y espárragos con mantequilla de jengibre
20min
Gratén de lubina, brócoli y lactonesa
35min
Sardinas en papillote
25min
Salmón con salsa de balsámico y calabacín
25min
Salmón en papillote con champiñones y arroz
30min
Pescado con salsa de champiñones
30min
Corvina con ratatouille
45 min
Lubinas de ración en papillote para dos
30min
Pechugas a la provenzal con guisantes y tomatitos para dos
20min
Dorada al vapor con verduras agridulces
30min