Compatibele versies
Perca asada, compota de tomate y vinagreta de huevas de salmón
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Perca
- 2 cucharadas de aceite de oliva virgen extra
- 4 filetes de perca (180-200 g c/u)
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
Vinagreta de sésamo y huevas de salmón
- 6 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 25 g de cebolleta
- 90 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de vinagre
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 ½ cucharadas de semillas de sésamo tostado
-
1
cucharada de huevas de salmón
of 1 cucharada de huevas de trucha
Compota de tomate y horneado
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 25 g de aceite de oliva virgen extra
- 25 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1862 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 29.81 g
- Koolhydraten
- 10.99 g
- Vetten
- 31.13 g
- Vezels
- 1.88 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetes de trucha en papillote
30min
Dorada a la catalana
30min
Lenguado al vapor con salsa de puerro al azafrán
30min
Rodaballo al vapor con uvas
30min
Rape a la jardinera
40 Min
Bonito en salsa de sobrasada y tomatitos
30min
Lubina en papillote con crema de grelos
45 Min
Dorada con salsa Bercy
35 min
Vieiras sobre lecho de puerro (Noix de Saint-Jacques sur lit de poireau)
35 min
Solomillo ibérico con alcachofas en salsa de choriceros
40 Min
Dorada a la veneciana
55 min
Solomillo en costra de hojaldre
40 Min