![Solomillo de ternera con alcachofas, habas y guisantes Solomillo de ternera con alcachofas, habas y guisantes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6E94FDB7-C6F8-4A0F-8A04-CAD1C85C7D5A/Derivates/a25f87c8-8d81-415e-a4c5-008ad0dab1f7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de boletus deshidratados
- 250 g de alcachofas congeladas en cuartos
- 100 g de guisantes congelados
- 200 g de habas congeladas
- 500 g de solomillo de ternera en una pieza
- 1 cucharada de aceite de girasol
- 2 cucharadas de mostaza de grano entero
- 50 g de chalotas
- 70 g de tomates secos en aceite (con todo su aceite)
- 150 g de vino blanco seco
- 150 g de agua
- 1 cucharadita de extracto de buey (p.ej. Bovril®)
- 2 pellizcos de sal (optioneel)
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1397.8 kJ / 334.4 kcal
- Eiwitten
- 32.8 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 16.7 g
- Vezels
- 11.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pak choi salteado
10 Min
Solomillo de ternera al vapor con patatas panadera para dos
20 min
Solomillo de cerdo estofado con alcachofas para dos
30 Min
Caldereta de cordero
50 min
Pollo en pepitoria
45 分钟
Pollo con salsa cremosa de verduras
50 min
Estofado de cordero con hinojo
50 min
Cordero al vino tinto
45 分钟
Conejo en papillote al lemon grass
1 Std. 30 Min
Rodaballo con verduras y mantequilla maître d'hotel
1 Std. 5 Min
Sepia asada y guisantes con jamón
40 min
Redondo en costra de aromáticas con salsa de carne
1 godz. 40 min