Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Judías pintas en vinagreta
- 400 g de judías rojas cocidas (en conserva) (lavadas y escurridas)
- 30 g de cebolleta
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de vinagre de manzana
- 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
Salteado de morcilla y compota de manzana y cebolleta
- 20 g de aceite de oliva
- 20 g de piñones
- 200 g de morcilla de cebolla sin piel
- 30 g de vino blanco
- 80 g de cebolleta en rodajas
- 150 g de manzanas reineta (sin piel ni semillas cortada en trozos)
- 1 pellizco de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1323 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 8.1 g
- Vetten
- 28.4 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentejas con morcilla de Burgos
45 Min
Conejo con aceitunas negras y alcaparras
50 Min
Crêpes de morcilla y pera
1 Std. 10 Min
Crêpes rellenos con bacalao y salsa de piquillos
1h 35min
Conejo al estilo mediterráneo
45 Min
Conejo con mojo picón
20 Min
Rancho
1sa
Crema suave de cebolla con sabayón de limón para dos
40 dk
Guiso de pato con garbanzos y borrajas
55 Min
Brazo de bacalao
1sa 30 dk
Rape en salsa de turrón y de azafrán
30 Min
Conejo con salsa de almendras y patatas al vapor
1sa