Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Judías pintas en vinagreta
- 400 g de judías rojas cocidas (en conserva) (lavadas y escurridas)
- 30 g de cebolleta
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de vinagre de manzana
- 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
Salteado de morcilla y compota de manzana y cebolleta
- 20 g de aceite de oliva
- 20 g de piñones
- 200 g de morcilla de cebolla sin piel
- 30 g de vino blanco
- 80 g de cebolleta en rodajas
- 150 g de manzanas reineta (sin piel ni semillas cortada en trozos)
- 1 pellizco de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1323 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 8.1 g
- Vetten
- 28.4 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Huevos escoceses con salmón (Scotch eggs)
30min
Brochetas de fruta con salsa de toffee
15min
Conejo con aceitunas negras y alcaparras
50min
Crema de calabaza y membrillo
30min
Milhojas de salmón ahumado
3h 15min
Crema de guisantes dulces y polvo de kikos (Salvador Gallego)
2 Std. 15 Min
Rape en salsa de turrón y de azafrán
30min
Costillas con miel y mostaza en papillote
1h
Crema de lentejas y castañas
1h 40min
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1h
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40min
Crema de puerros y pera con jamón
40min