Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ratatouille
- 200 g de berenjenas con piel (en dados de 2x2 cm)
- 2 cucharaditas de sal
- 200 g de cebolla en cuartos
- 60 g de aceite de oliva
- 300 g de pimientos en trozos de aprox. 4x4 cm
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de vinagre balsámico
- 1 diente de ajo
- 20 g de perejil fresco picado
Sepia
- 1 chalota
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 800 g de sepia en tiras de 3 cm
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 50 g de zumo de limón
- 100 g de vino blanco
- 1 tomate en dados
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1130 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 25.2 g
- Koolhydraten
- 8.4 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Calamares encebollados
1 Std.
Calamares con pisto
45 Min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1h 10min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 Min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50 Min
Pescadilla al vapor con espinacas y salsa
30 Min
Macarrones con pez espada y berenjenas al romero
30 Min
Caballa con pisto de calabacín
30 Min
Bacalao a la catalana con pasas y piñones
45 Min
Sepia en salsa de verduras con guarnición de arroz
45 Min
Rape con espárragos a la marinera
30 Min
Sepia asada y guisantes con jamón
40 Min