Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 40 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para servir)
- 40 g de chalota
- 1 chile rojo fresco sin las semillas
- 1 diente de ajo
- ½ ramita de romero fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 250 g de berenjena en dados (2 cm)
- 150 g de tomates pera cortados en dados (1-2 cm)
- 320 g de macarrones
- 2 cucharadita de sal
- 100 g de vino blanco seco
- 250 g de pez espada en dados (2 cm)
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1923 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 22.21 g
- Koolhydraten
- 61.42 g
- Vetten
- 13.95 g
- Vezels
- 6.11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz con pimientos y chipirones
35 min
Berenjenas rellenas de bacalao
1 Std.
Arroz caldoso con pez espada
40 min
Pasta con salmón ahumado y gambas para dos
30 Min
Salteado de champiñones y calabacín con jamón
20min
Pasta con chipirones y setas al ajillo
25 min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 Min
Sepia con ratatouille
1 Std.
Huevos con jamón, verduras y arroz
40 min
Guiso de verduras con caballa
30 Min
Pasta con berenjena y pez espada
30 Min
Ensalada de pasta con rúcula y frutos de mar
40 min