Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bacalao
- 10 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 100 g de pan duro
- 125 g de aceite de oliva
- 40 g de aceitunas negras
- 600 g de patatas harinosas cortadas en rodajas finas
- 1 - 2 ramitas de romero fresco
- 2 cucharadita sal
- 1000 g de migas de bacalao remojadas y desaladas
- 1000 g de cebolla en trozos
- 20 g de vino blanco
Brócoli y terminación
- 500 g de ramilletes de brócoli
- 2 dientes de ajo
- 30 g aceite de oliva
- 25 g de harina
- 1 cucharadita sal
- 1 pellizco pimienta blanca molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1990 kJ / 476.1 kcal
- Eiwitten
- 29.3 g
- Koolhydraten
- 30.2 g
- Vetten
- 26.4 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao con tomate, patatas panadera y guisantes
1 Std.
Berenjenas rellenas de bacalao
1 Std.
Bacalao al estilo de Soutelo
25 min
Espinacas con garbanzos y bacalao
40 min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min
Merluza en salsa verde con corazones de alcachofa
25 min
Bacalao, patatas y huevos con gratinado de pimientos
1 Std.
Bacalao con espinacas y zanahoria
50 min
Berenjenas rellenas mallorquinas
2 godz. 10 min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40 min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 Min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30 Min