Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de aceite de oliva
- 4 - 5 dientes de ajo con piel aplastados
- 1 magret de pato con piel sin hueso en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 250 g de cebolla roja en juliana
- 50 g de brandy
- 200 g de vino tinto
- 100 g de miel
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
-
4
higos secos (cortados por la mitad)
of 4 ciruelas pasas sin hueso - 400 g de borrajas cocidas (en conserva) escurridas
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2284 kJ / 546 kcal
- Eiwitten
- 20.9 g
- Koolhydraten
- 36.4 g
- Vetten
- 35.7 g
- Vezels
- 9.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Patatas guisadas con conejo
50 min
Caldereta de cordero
50 min
Guiso de judías rojas con costillas
40 min
Codornices en escabeche de boletus
25 Std.
Arroz meloso con codornices
1sa 10 dk
Caldereta manchega
1sa
Potaje con buñuelos de arroz
1sa
Guiso senegalés de pollo
1sa
Guiso primaveral de cordero (Navarin d'agneau Printanier)
1sa 20 dk
Conejo con aceitunas negras y alcaparras
50 min
Estofado de cordero y garbanzos (Abgusht) - Irán
1sa 20 dk
Lentejas con costillas adobadas y verduras
2 godz. 50 min