![Guiso de pato con garbanzos y borrajas Guiso de pato con garbanzos y borrajas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/68685596-1D96-473F-BE15-D3F2B5EB80CC/Derivates/9156957B-6633-4874-9E64-FAE44A7440A1.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de aceite de oliva
- 4 - 5 dientes de ajo con piel aplastados
- 1 magret de pato con piel sin hueso en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 250 g de cebolla roja en juliana
- 50 g de brandy
- 200 g de vino tinto
- 100 g de miel
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
-
4
higos secos (cortados por la mitad)
of 4 ciruelas pasas sin hueso - 400 g de borrajas cocidas (en conserva) escurridas
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2284 kJ / 546 kcal
- Eiwitten
- 20.9 g
- Koolhydraten
- 36.4 g
- Vetten
- 35.7 g
- Vezels
- 9.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Patatas guisadas con conejo
50 min
Alubias con gambas
20min
Pochas a la navarra
40min
Cuscús de cordero
1h 5min
Marmitako de caballa
50 min
Pochas guisadas con pato
1 godz. 10 min
Garbanzos con rape y crujiente de cecina
50 min
Lentejas con morcilla de Burgos
45 min
Guiso de judías rojas con costillas
40min
Bacalao con berza y garbanzos
50 min
Nabos con patatas
1h 50 min
Pote asturiano
26h 30min