Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 espárragos verdes cortados (longitudinal y transversalmente) en cuartos
- 1 - 2 cebolletas rectas cortadas en rodajas
- 4 filetes de rodaballo (de aprox. 170 g)
- 4 pellizcos de sal
- 4 pellizcos de pimienta molida
- 4 cucharadas de mayonesa
- 2 ramitas de eneldo fresco picado
- 4 tomates cherry en cuartos
- 400 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 994 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 30.41 g
- Koolhydraten
- 1.41 g
- Vetten
- 12.29 g
- Vezels
- 1.07 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25 min
Lubina en papillote con crema de grelos
45 min
Rodaballo al vapor con uvas
30 min
Lubina a la sal con patatas
30 min
Salmón en papillote con champiñones y arroz
30 min
Rossejat de rodaballo y almejas
40 min
Besugo con patatas panadera
1 Std.
Bacalao fresco con ajada
30 min
Mejillones a la provenzal (Moules à la provençale)
35 min
Lubinas de ración en papillote para dos
30 min
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30 min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 min