Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de aceite de oliva
- 500 g de carne de cordero (sin nervios) salpimentada y en dados de 3x3 cm
- 180 - 200 g de cebolla en cuartos
- 2 - 3 dientes de ajo
- 1 berenjena (350-400 g) con piel, en dados de 2x2 cm
- 70 g de tomate frito
- 300 g de arroz de grano redondo
- 800 g de caldo de carne
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1892 kJ / 453 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 43.2 g
- Vetten
- 23.8 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado de cerdo y verduras al tomillo
30 Min
Arroz criollo
45 Min
Arroz con cordero
1 Std. 10 Min
Estofado de ternera con tortellini
1 godz.
Guiso primaveral de cordero (Navarin d'agneau Printanier)
1 Std. 20 Min
Pollo a la cazadora
40min
Arroz con ternasco y borraja
1 godz.
Fideos con verduras
30 Min
Arroz con conejo, espinacas y ajetes
40min
Estofado de cordero con berenjenas
1 godz.
Costillas al vino con arroz
1 godz.
Arroz mediterráneo de mariscos y chorizo
1 Std. 5 Min