Compatibele versies
Albóndigas de pavo con mozzarella y salsa de tomate con berenjenas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de tomates secos
- 6 filetes de anchoa en aceite
- 400 g de carne de pavo, sin huesos ni piel picada
- 1 huevo
- 35 g de pan rallado
- 10 hojas de albahaca fresca troceadas a mano
- 1 cucharadita de orégano seco
- 50 g de aceite de oliva
- 300 g de berenjena en dados de 2 cm
- ½ cucharadita de tomillo seco
- 150 g de mozzarella de barra cortada en dados de 1,5 cm
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 300 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2629 kJ / 629 kcal
- Eiwitten
- 35.62 g
- Koolhydraten
- 13.53 g
- Vetten
- 9.12 g
- Vezels
- 3.08 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Albóndigas con salsa de champiñones
30min
Albóndigas de ternera en salsa de verduras
50min
Albóndigas al vapor con tomate fresco al romero
40min
Rollitos de pavo con salsa gorgonzola
50min
Moussaka de pollo
50min
Albóndigas de pollo y calabacín sobre juliana de verduras
40min
Crêpes de maíz dulce rellenas de pescado con champiñones
1h 15min
Albóndigas en salsa española para dos
30min
Albóndigas de atún con salsa teriyaki
30min
Nuggets de pavo y yogur
40min
Canelones de pollo con salsa de piquillo
2 Std. 10 Min
Albóndigas en salsa de nata
50min