Compatibele versies
Albóndigas de pavo con mozzarella y salsa de tomate con berenjenas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de tomates secos
- 6 filetes de anchoa en aceite
- 400 g de carne de pavo, sin huesos ni piel picada
- 1 huevo
- 35 g de pan rallado
- 10 hojas de albahaca fresca troceadas a mano
- 1 cucharadita de orégano seco
- 50 g de aceite de oliva
- 300 g de berenjena en dados de 2 cm
- ½ cucharadita de tomillo seco
- 150 g de mozzarella de barra cortada en dados de 1,5 cm
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 300 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2629 kJ / 629 kcal
- Eiwitten
- 35.62 g
- Koolhydraten
- 13.53 g
- Vetten
- 9.12 g
- Vezels
- 3.08 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hamburguesas de pavo, beicon y aguacate
50 Min
Canelones de pollo con salsa de piquillo
2 Std. 10 Min
Berenjenas paputsákia (Grecia)
1 Std. 20 Min
Albondigones con compota de tomate
1 Std. 5 Min
Albóndigas en salsa española para dos
30min
Albóndigas con salsa de champiñones
30min
Hamburguesas de pavo
1 Std.
Albóndigas al vapor con tomate fresco al romero
40 Min
Patatas rellenas de setas y foie con salsa de trufa
1 Std. 40 Min
Brazo de bacalao
1 Std. 30 Min
Filetes rusos de salmón rellenos de gruyère al horno con ensalada
1 Std. 5 Min
Pechuga de pavo adobada al romero
4 Std. 30 Min