Bacalao a la catalana con pasas y piñones
TM31 TM5 TM6

Bacalao a la catalana con pasas y piñones

4.6 (47 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 100 g de pasas sin semillas
  • 200 g de aceite de oliva
  • 50 g de piñones
  • 50 g de harina
  • 6 lomos de bacalao desalado (180-200 g c/u)
  • 120 g de cebolla en trozos
  • 5 dientes de ajo
  • 500 g de hojas de espinaca frescas troceadas

Voeding
per 1 ración
Calorieën
1695 kJ / 406 kcal
Eiwitten
35.66 g
Koolhydraten
19.96 g
Vetten
20.34 g
Vezels
4.73 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten