![Bacalao a la catalana con pasas y piñones Bacalao a la catalana con pasas y piñones](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A82FD1F7-6427-48C2-BA49-6B3286175FFB/Derivates/303AA984-E537-4A4A-820B-608BAF91C8E8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de pasas sin semillas
- 200 g de aceite de oliva
- 50 g de piñones
- 50 g de harina
- 6 lomos de bacalao desalado (180-200 g c/u)
- 120 g de cebolla en trozos
- 5 dientes de ajo
- 500 g de hojas de espinaca frescas troceadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1695 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 35.66 g
- Koolhydraten
- 19.96 g
- Vetten
- 20.34 g
- Vezels
- 4.73 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rape y gambones con patatas al ajillo
45min
Rape a la jardinera
40p
Bacalao con salsa de almendras
35 Min
Rape al vapor con salsa verde
20p
Bacalao con salsa de piñones
1 Std. 50 Min
Tortilla de alcachofas
30min
Bacalao Club Ranero
1h
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40p
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25 Min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30min
Rape en salsa de almendras
30min
Rape con espárragos a la marinera
30min