Compatibele versies
Sepietas y chipirones en caldo de alcaparras y aceitunas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 filetes de anchoa en aceite
- 300 g de sepietas limpias
- 300 g de chipirones enteros frescos limpios
- 600 g de tomate troceado en conserva
- 150 g de vino blanco seco
- 50 g de aceitunas negras sin hueso
- 20 g de alcaparras escurridas
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 8 rebanadas de pan
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1472 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 32.11 g
- Koolhydraten
- 24.84 g
- Vetten
- 13.82 g
- Vezels
- 3.49 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 Std. 10 Min
Rossejat de rodaballo y almejas
40 min
Espaguetis con mejillones y chirlas
1 godz.
Mejillones marinados con crema de azafrán
40 min
Calamares en salsa de jengibre y soja con arroz - China
40 min
Berberechos y almejas al limón con ensalada de rúcula
1 godz.
Mejillones rellenos al estilo de Puglia
1 Std. 10 Min
Conejo al chilindrón
1 godz.
Patatas con almejas
40 min
Calamares encebollados
1 godz.
Mejillones al curry
30 min
Lentejas con morcilla de Burgos
45 min